Antalya’da yapılan Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Manisalı Deniz Zibeller, Manisa Okçuluk İl Temsilcisi Duygu Yardımcıoğluve antrenör Yusuf Kelebek beraberliğinde Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Türkiye’nin 38 ilinden katılan 500 sporcunun yer aldığı ve Antalya da düzenlenen okullar arası Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Manisa’mızı temsil eden Deniz Zibeller, Makaralı Yay kategorisinde Yıldız bayanlarda Türkiye üçüncüsü oldu.

Makaralı Yay’da Yıldız Bayanlarda  Türkiye üçüncülüğü elde ederek Manisa’ya dönen Deniz Zibeller ;

”Bundan sonraki hedefim milli okçu ablam Begüm Löklüoğlu gibi Avrupa Şampiyonu olmaktır.  Elde etmiş olduğum başarıda katkıları olan başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman olmak üzere ve antrenörüm Duygu Hocama ve aileme teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr Savaş Duman, başarısından dolayı Deniz Zibelleri’i tebrik ederken, “Deniz kızımız katıldığı bu zor yarıştan Türkiye üçüncülüğü alarak şehrimize döndü. Okçuluk Sporunun  geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için, daha çok milli sporcunun çıkması adına, gerek Türkiye’de gerek Avrupa’da  uluslar arası şampiyonalarda yer alacak okçuların yetiştirilmesi için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. Çocuklarımızın başarılarını gördükçe de yaptığımız hizmetlerin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha yadsıyoruz. Duygu hocamızın öncülüğünde okçuluk kurslarımız de3vam ediyor. Yaz okulları kapsamında çocuklarımıza ücretsiz okçuluk kursu veriyoruz” dedi.

Konuşmasının ardından Türkiye üçüncüsü Deniz Zibeller’i kutlayarak hediyesini veren Duman, bu başarının kendilerini gururlandırdığını belirtti.