Manisa’mızı Temsi edecek olan 20 Judo Sporcumuz 17 Martta Ankara’da yapılacak olan Görme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyorlar.

Sporcular Kamp Hazırlıklarını Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gediz Kapalı Spor Salonunda sürdürüyor. Judocuları ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman ve Manisa Görme Engelliler İl temsilcisi Mehmet Göktaş ile birlikte Sporcuları ziyaret etti.

Sporcuları her zaman desteklediklerini belirten Doç Dr. Selçuk Özdağ, "Onların başarıları bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Kendilerine desteklerimiz her zaman devam edecektir. Takımda Yunus ve Faruk Korkmaz gibi sporcularımız var. Bu kardeşlerimiz milli takım formasıyla yurt içi ve yurt dışında hem Manisa’mızı, hem de ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ediyorlar. İlimizden Bu tür sporcularımızın çıkmasını destekliyoruz, Gelecek Başarılarının devamını diliyorum ve dereceye girecek olan Sporcularımızı ödüllendireceğini " ifade eden Doç Dr. Selçuk Özdağ, " Göreve geldiği günden bu yana başta Engelliler olmak üzere Sporcularımıza verdiği destekten dolayı Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a Teşekkür ediyorum" dedi.