Balkan Taekwondo Federasyonunun 2014 faaliyet programında yer alan Yıldızlar Balkan Şampiyonası 10-12 Ekim 2014 tarihleri arasında Slovenya-Maribor'da yapılacak. Şampiyonaya katılacak Türk Taekwondo Milli Takımımızda 37 kg. Yıldız Bayanlar kategorisinde Manisalı Aleyna Gökçe Başar yer alacak.

İlimiz Başar Taekwondo İhtisas Spor Kulübü sporcusu Aleyna Gökçe Başar Ağustos ayında yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2. Olarak Milli takıma seçilmişti.

20 yılı aşkın süredir Manisa ve Türk Taekwondosuna hizmet eden Başar Spor Kulübü Milli takıma bir sporcu daha vermenin haklı gururunu yaşıyor. 2014 yılı başında Milli takım hedefleri olduğunu ve bu konuda hedeflerine ulaştıklarını belirten Kulüp Başkanı ve antrenörü Süleyman Başar; Gökçe’nin Şampiyonada başarılı olacağına inandığını belirterek Ülkemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil ederek Şampiyonluk yolunda tüm mücadeleyi vereceklerini bildirdi. 23 yıldır Manisa’da Manisalılara hizmet verdiklerini belirten Süleyman Başar yaptıklarımız ortada yapacaklarımızda... Gelinen bu noktanın çalışma, emek, birlik beraberlik, özveri ve ekip çalışması ile olduğunun altını çizdi.

Bayramın 2. Günü Milli Takım için yola çıkacak Aleyna Gökçe, 11 Ekim tarihinde Slovenya'nin Maribor kentinde Şampiyonluk mücadelesi için mindere çıkacak.

Antrenör Süleyman Başar Manisa Taekwondosu adına destekleri noktasında Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Dr.Savaş Duman'a teşekkür etti.