Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk başta olmak üzere, Demirci ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Akın, Hüseyin Akkurt ve Halil Kavalcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirdikleri ziyarette hayırlı olsun dileklerinde bulunan Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, “ Görevinizde başarılar diliyorum. Demirci İlçemizin Merkez’e uzak olması açısından hizmet almakta biraz sıkıntı çekiyoruz. Demirci Belediye Başkanı olarak ilçemize atıl ve kullanılmamakta olan binamızı Sporcu Kamp Eğitim Merkezi olarak değerlendirip, gençlerimize faydalı bir tesis haline getirmek istiyoruz. Bizler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile projelerimizi birlik içerisinde gerçekleştirmek istiyoruz.” Dedi ve Demirci İlçesinin özel dokumasıyla yapılmış seccadeyi armağan etti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman ise, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ister yakın ister uzak hangi ilçemiz olursa olsun hepsine aynı hizmeti götüreceğiz. Ayrımcılık söz konusu dahi olamaz. Demirci Belediyenize bağlı olan atıl durumda kalmış ve değerlendirilememiş binanıza en kısa sürede Gençlik Merkezi yapacağız. Genel Müdürlüğümüzle yazışmalarımız sürüyor. Tüm imkanlarımızla Demirci’de ikamet eden gençlerimize hizmet etmek için buradayız. Sizlerle ihtiyaçları projelendirip çok güzel ve uzun soluklu işler yapacağımıza inanıyorum.” Dedi.