Su Sporları Kulübü 2. Başkanı Ali Fuat Tolga beraberinde Kulüp Genel Sekreteri Mehmet Badikanlı ile tebrik ziyaretinde bulundu. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan 2.Başkan Ali Fuat Tolga,” Yeni il müdürümüzün sporun içinden geliyor olması ve genç bir İl Müdürüne sahip olmak bizleri çok memnun etti.” diyerek sözlerine devam etti. 2011 yılında kurdukları kulübün 2012’de Türkiye Şampiyonluğu, 2013’te 2. Ligde Türkiye Şampiyonu olup 1. Lige yükseldiklerini söyleyerek, Play off ‘ta Galatasaray’ı yenerek inanılmazı başardıklarını söyledi.

Organize Sanayi Bölgesinde havuz tesisi yapma aşamasında olan Kulüp, bedensel engelli spor kulübü oluşturarak onlara da özel havuz ve sistemleri de yapmak istediklerini dile getirdiler.

Ziyaretten çok menün olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Kulübün gayretli çalışmalarını ve başarılarını taktir etmemek mümkün değil. Manisa’nın yeni bir tesise daha kavuşacağı beni de çok sevindirdi. Engellilere verilen önem ise ayrı bir mutluluk verici. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak elimizden gelen desteklerle yanınızdayız. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerine son verdi.