Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Küçükler Kız ve Erkek Tenis İl Birinciliği, yapılan final müsabakaları ile sona erdi.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Okul Sporları 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan Okullar Arası Küçükler Kız ve Erkek Tenis İl Birinciliği müsabakaları Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis kortlarında tamamlandı. 
11 okuldan 32 sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular, il birinciliği için kıyasıya mücadele etti.
Oynanan müsabakalar sonunda dereceye giren okullar şöyle oluştu Kızlar kategorisinde birinci Özel Manisa Bahçeşehir Ortaokulu, ikinci Çağatay Uluçay Ortaokulu, üçüncü Özel Akhisar Eksen Koleji Ortaokulu ve dördüncü ise Manisa Özel Sınav Koleji Ortaokulu oldu. 
Erkekler kategorisinde ise birinci Özel Manisa Bahçeşehir Ortaokulu, ikinci Özel Akhisar Eksen Koleji Ortaokulu, üçüncü Salihli Kudret Demir Ortaokulu, dördüncü ise Özel Manisa Hedef Ortaokulu oldu. 
Oynanan final müsabakaların ardından düzenlenen törende dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları Okul Sporları il tertip komitesi ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi. Dereceye giren Okullar grup müsabakalarında Manisa ilimizi temsil edecek.