26 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında Antalya-Kemer’de düzenlenen Türkiye Yaş Grupları Satranç Şampiyonasında dereceye giren minik sporcular, 15-19 Temmuz tarihleri arasında Balıkesir- Burhaniye’de düzenlenecek olan Satranç Milli Takım Kampına katılmadan önce, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Antalya- Kemer’de düzenlenen Şampiyonada Bora Çilek 10 yaşta 10.uncu, Büşra Zeybek 10 yaşta 8.inci, Nehir Yazğan 7 yaşta 5.inci, Defne Kebapçı 8 yaşta 2.inci olmuştu. Almış oldukları derecelerle Türkiye Milli Takım Kampına katılacak olan minik satranççıları makamında ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya, memnuniyetini dile getirerek başarılarının devamını diledi. “ miniklerimizin başarıları bizleri gururlandırıyor” diyen Sarıkaya, Dünya Şampiyonasından da başarılarını beklediğini söyledi.

18 Ekim- 29 Ekim tarihleri arasında Gürcistan- Batum’da düzenlenecek olan Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonasına katılacak olan Defne Kebapçı, ülkemizi temsil edecek.