Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya beraberinde Şube müdürleri olan Tesisler ve İşletmeler Şube Müdürü Osman Korkmaz, Spor Şube Müdürü Mustafa Buldu ve Gençlik Merkezleri Müdür Vekili Özcan Özen İle Göreve yeni gelen İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’e makamında ziyaretinde bulundular.

Gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’e yeni görevinde başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya, aslında Emniyet Müdürlüğü ile bir çok projede iç içe çalıştıklarını dile getirerek “Ortak projeler üretme ve gerçekleştirmede, personelimiz ve tesislerimizle her zaman hazırız’’dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, “ Türkiye’nin en büyük sorunu gençlerin kötü alışkanlıklar edinmesi ve bu sorunu çözüme ulaştırmak siz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğünden geçiyor. Bu yüzden daha çok kenar mahallelerde kalmış yetenekli ve başarılı çocuklarımızı kötü alışkanlıklar edinmeden spora yöneltmek en büyük amacımız.Sosyal projelerimizi sizlerle gerçekleştirmek bizleride mutlu edecek” diyerek sözlerine son verdi.