Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Mesir Şenlikleri Masa Tenisi İl Birinciliği sonuçlandı. 75.Yıl Gençlik Merkezi'nde yapılan Mesir Şenlikleri Masa Tenisi İl Birinciliği; Küçükler ve Minikler (kız-erkek), Yıldızlar, Geçler (kız-erkek) kategorilerinde gerçekleştirildi. Yarışmalar büyük bir mücadeleye sahne olurken, dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

    Yapılan müsabakalar sonucunda minik erkeklerde, Mehmet Emin Güngör birinci, Haluk Kadri Akyan ikinci ve İsmail Anka üçüncü olurken, minik kızlarda ise Sevim Tuncer birinci, Mercan Armut ikinci ve Kevser Koşar üçüncü oldu. Gençlerde kızlar kategorisinde Sema Tanışman birinci ,Gamze Güney ikinci ve Rabia İzgi üçüncü olurken, Erkeklerde Ali Okur birinci, Mehmet Arı ikinci ve Niyazi Aysu üçüncü oldu.

    Masa Tenisi Antrenörü Şammas Gedek, yapmış olduğu açıklamada, ’’Bu başarıda sadece bizim emeğimiz yok. Onlara destek olan ailelerine de teşekkür ediyorum. Hem okul hem spor alanında başarılı olmak çok önemli. Desteklerini bizden esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat Özmekik’e ve Diyanet Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Ergene’ye çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.