Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Kula ilçesinde düzenlenen Bocce Volo Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası başladı.
Şampiyonaya, 18 ilden 98 kız ve 113 erkek olmak üzere toplam 211 sporcu katılıyor. Müsabakalar 23 Haziran'a kadar devam edecek.
Şampiyona, Kula'nın tarihi ve doğal güzellikleri eşliğinde, büyük bir rekabet içinde geçiyor. Sporcular, bocce volo branşında en iyi olmak için mücadele veriyorlar.
Açılış törenine Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Selendi Kaymakamı Mustafa İlker Kara, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Türkiye Bocce Bowling Federasyonu Asbaşkanı Faik Kapsız, Gençlik ve Spor Kula İlçe Müdürü Ufuk Özlem, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Manisa Temsilcisi Emre Abar, sporcular ve antrenörler katıldı. 
Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, açılış konuşmasında sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, "Böylesine önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyorum," dedi.
Türkiye Bocce Bowling Federasyonu Asbaşkanı Faik Kapsız ise, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, sporculara başarılar diledi.