Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporlarında 4 branşta İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları gençler basketbol, yıldızlar voleybol, yıldızlar yüzme ve gençler floor curling müsabakaları sona erdi.
Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakalar sonunda dereceler okullar şöyle oluştu: Basketbol genç kızlarda birinci Turgutlu Lisesi, ikinci Ticaret Borsası Anadolu Lisesi, üçüncü Özel Bahçeşehir Koleji ve Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi oldu. 
Basketbolda genç erkeklerde ise birinci Özel Elit Ege Koleji, ikinci Salihli Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesi, üçüncü Özel Bahçeşehir Koleji ve Fatih Anadolu Lisesi oldu. Floor Curling genç erkeklerde birinci Özel Akhisar Koleji Fen Lisesi, ikinci Ahmet Altan Anadolu Lisesi, üçüncü Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi ve Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Voleybolda yıldız kızlarda birinci Turgutlu Hasan Üzmez Ortaokulu, ikinci Salihli 50. Yıl Ortaokulu ve üçüncü Şadi Turgutlu Ortaokulu oldu. Yüzme yıldız kızlarda birinci Özel Yunusemre Sınav Ortaokulu, ikinci Kudret Demir Ortaokulu ve üçüncü Milli Egemenlik Ortaokulu oldu. Yüzme yıldız erkeklerde birinci Özel Manisa Ülkem Ortaokulu, ikinci Özel Yunusemre Sınav Ortaokulu ve üçüncü Cemal Ergün Ortaokulu oldu. Final maçlarının ardından düzenlenen törende dereceye giren okul takımlarına madalyaları ve kupaları verildi. İl birincisi olan okullar grup müsabakalarında Manisa'yı temsil edecek.