Manisa Kız ve Erkek Hentbol İl Karması, Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Ege Grup Müsabakaları sonucunda çeyrek finale çıktı.
Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Ege Grup Müsabakaları 27-29 Aralık 2019 tarihleri arasında Afyon ilinde gerçekleştirildi. ANALİG Hentbol Ege Bölge Grup Müsabakalarına Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Kütahya, Eskişehir, İzmir, Uşak, Bilecik ve Afyon illerinin karma hentbol takımları katıldı. Manisa’yı temsil eden kız ve erkek hentbolcular, müsabakalarda müthiş performans sergileyerek  
grup birincisi olarak adını çeyrek finale yazdırdılar. Manisa'yı Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Erkekler Hentbol Çeyrek Final müsabakalarında temsil edecek olan il karma takımı, 28 Şubat-01 Mart 2020 tarihleri arasında Manisa'da mücadele edecek. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, ANALİG Hentbol Ege Grup Müsabakalarında grup birincisi olan kız ve erkek il karması takımını tebrik etti ve çeyrek final müsabakalarında başarılar diledi. Anadolu Yıldızlar Ligi'ne geçen sezon olduğu gibi bu sezona da iyi başladıklarını kaydeden Öztürk, "ANALİG'de her geçen sezon başarı çıtasını yükseltiyoruz. Alınan sonuçlar gurur verici. Manisa olarak katıldığımız her dalda başarı istiyoruz. Hedefimiz hem yarışırken hem de sporu tabana yaymak" dedi.