Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları,Engelli Öğrencilerimizinde yararlanabileceği, okulların tatile girmesiyle birlikte Başlayan Yaz Spor Okulları´nın heyecanı sardı.  
Manisa´nın dört bir yanındaki on binlerce öğrenci yine sporun güzellikleriyle buluşacak. Çocukların yanı sıra velilerin de büyük bir heyecanla beklediği kurslar

Engelli Öğrencilerimize yüzme kurslarımız ücretsiz olarak verilecektir.

 İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde Antrenörlerin eşliğinde verilecek olan eğitimler sayesinde  çocuklar sporla buluşacak.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman, Manisalı tüm ailelere ve öğrencilere seslenerek yaz spor okullarına davet etti. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Spor Genel Müdürlüğümüz her yıl yaz spor okulları açıyor. İl Müdürlükleri olarak bu spor okullarını biz organize ediyoruz. İnanıyorum ki, bu yıl da Yaz Spor Okullarımıza yüzlerce öğrenci iştirak edecektir.  Çocuklara  ve gençlere spor bilincini aşılayarak sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak, onların özgüven ve takım ruhu aşılamak, sevgi gibi kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla spor okulları düzenliyoruz şeklinde konuştu.

Kurslarla ilgili müracaatlar Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve tüm İlçe Müdürlüklerine yapılabilmektedir.