Şehzadeler Gençlik Merkezi gençleri, Zafer Kalkınma Ajansı ‘nın desteklediği teknik destek projesinde proje yazmayı öğrenerek, hem sertifika sahibi oldular, hem de yazılan 3 projeye ajanstan 15000 TL. destek alarak Türkiye’deki  81 Gençlik Merkezleri içinde bir ilki gerçekleştirmiş oldular

Şehzadeler Gençlik Merkezinde yapılan sertifika törenin Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Şehzadeler Gençlik Merkezi Sorumlusu Nil Özbay Işık Proje ve Gençlik Lideri Esra Gümüş bilim ve projedeki gençler katıldı.

Şehzadeler Gençlik Merkezinde yapılan sertifika töreninde konu ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede Gençlik Lideri Esra Gümüş Bilim” Zafer Kalkınma Ajansına ait 2014 yılı teknik destek projesi ile Şehzadeler Gençlik Merkezindeki gönüllü gençlerimize proje eğitimi verdik. Bununla ilgili olarak ta bir proje yazdık. Proje eğitimi sonunda ulusal ajansa merkez olarak, 3 adet proje yazdık. Bu da ulusal ajanstan proje olarak geri döndü. Şehzadeler Gençlik Merkezi olarak 15000 TL. Bir hibe ve destek aldık.81 ildeki gençlik merkezinden ilk defa Zafer Kalkınma ajansından destek almış oldu. Biz de bunu başarabildiğimiz için mutluyuz. ”dedi.

Yapılan sertifika töreninde Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Dr. Savaş Duman ise,” Öncelikle tebrik ediyorum. Bu güzel mekânlara geldiğiniz ve bu işi dert edindiğiniz için, daha iyi neler yapabiliriz konusunda zaman ayırdığınız için de teşekkür ediyorum. Üniversitede okuyan arkadaşlarınızdan artık bir artınız da var. Bu rekabet içinde bir yerlere gelmek için mücadele etmek gerekli. Bugün alacağınız sertifikalar birer altın bileziktir. Buradan artık inşallah çok güzel projeler çıkacak. Bu vatana ,bu millete hizmet etme anlamında çok güzel projeler imza atmanızı istiyor ve bekliyoruz. İnşallah daha güzel şeyler olacaktır.”dedi.

GENÇLİK MERKEZİ, SİZLERLE CAZİP HALE GETİRECEĞİZ

Duman ”Burası hem gençlik merkezi, hem de aynı zamanda cazibe merkezi. Buraları sizlerle cazip hale getireceğiz. Sizler gönüllü olarak ve ileride lider olarak çalışacaksınız. Hepinizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. ”diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra projede başarılı olan gençlere sertifikaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman tarafından takdim edildi.