Taekwondo Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Şampiyonası 07-10 Eylül 2014 tarihleri arasında Konya ilinde yapıldı. Şampiyonada dereceye giren minik Taekwondocular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a ziyarette bulundular.

Şampiyonaya 76 ilden 2300 ü aşkın sporcu katılırken, İlimizi temsilen katılan Akhisar Belediye Spor Kulübü ve Başar Taekwondo İhtisas Spor Kulübü Sporcuları, 1 altin,1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak döndüler. Akhisar Belediye Spor Kulübü sporcuları 36 kg. Nurgül Olcay 1. , 30 kg. Perihan Akkuzu 2. olurken, Başar Taekwondo İhtisas Spor Kulübü sporcuları ise +57 kg. İbrahim Kaya 3. ve 27 kg. Yaren Çiftçioğlu 5. oldular.

Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak, Başar Taekwondo İhtisas Spor Kulübü Antrenörü Süleyman Başar, Akhisar Belediye Spor Kulübü Antrenörü Hüseyin Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Serap Aydeniz ve Başarılı Taekwondocuların katıldığı ziyarette, Dr. Savaş Duman memnuniyetini dile getirerek, “Miniklerimizi başarılarından dolayı cani gönülden kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Sizin her başarınız bizleri gururlandırıyor. Gurur kaynaklarımız olarak bizlere bu madalyalarla geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” Diyerek Antrenörleri de tebrik etti.