Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, ilimiz yatırım programları dolayısıyla Manisa’nın birçok tesisinde incelemelerde bulunarak, Soma’ya yeni yapılacak Gençlik Merkezi için arazi keşfinde bulundu.

Takas yöntemiyle Akhisar Belediyesi’nce ihalesi yapılan Akhisar Spor Stadının inşaatını inceledikten sonra, yapımı Spor Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilip hizmete açılan Kırkağaç İzcilik Kampını inceleyen Türk, Muzaffer Ecemiş Spor Salonunu gezerek tadilatı için (çatı, zemin, mantolama, ısıtma tesisi ve klima tesisatı) incelemelerde bulundu. Soma Atatürk Stadı seyirci kapasitesi arttırımı için yerinde tespitler yapıldı. Spor Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılıp, inşaası devam eden Manisa- Merkez Spor Salonu inşaatları incelendi.

Tesislerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Muhasebe Şube Müdürü Hatun Sarıkaya ve Tesisler Şube Müdürü Osman Korkmaz ile Soma’da incelemelerde bulunarak yeni yapılacak olan Gençlik Merkezi için arazi keşfi yaptılar. Keşif sonucu kararlaştırılan arazi üzerine Gençlik Merkezinin yapılımı için tüm çalışmalara start verildi.