Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a tebrik ziyaretleri hızlı bir şekilde devam ediyor.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ZİYARETTE BULUNDU

İl Sağlık Müdürü Dr.Metin Kaplan ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Erdal Çil, bulundukları ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinden şeref duyduğunu söyleyen Duman, “ Halka hizmet, Hak’a hizmettir. Bizlerde Halka hizmet etmeye geldik. Allah utandırmasın.” Dedi.

STK’LAR DA ZİYARET ETTİ

Diyanet Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener ve Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz ile beraber katıldığı ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a Kur’an-ı Kerim taktim ederek hayırlı olsun dediler.

Dil ve Edebiyat Derneği Ufuk Sezgin, Erdal Çil, Metin Karabulut, Muammer Tepe, Abdullah Alagöz, Volkan Layık, Ali Yenilmez ve Korkut Kafesçiler ile birlikte hayırlı olsun ziyaretine katıldılar.

Yuntdağlılar Dernek Başkanı Mustafa Uyumaz ise, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Gürler, Mustafa Duruyol, Keramettin Şengör, İbrahim Bilge ve Vahit Köprücük ile beraber katıldıkları ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a hayırlı olsun dedikten sonra poşu taktim ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, ziyarette bulunan tüm STK başkan ve üyeleriyle samimi bir hava içerisinde görüşerek, “ Dernekler ve Kulüpler olarak yaptığınız işin zor ve gönül işi olduğunu biliyorum. Gerçekten emek verilen faaliyetler gerçekleştirilir. Şahsım ve Kurumum olarak her zaman yanınızda bulunmaktan mutluluk duyarım. Cenaze varsa beraber kaldırırız, yük varsa beraber taşırız. Gönül işinde gönülden birlik olmak gerekir” dedi.