Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a hayırlı olsun ziyaretine ASKF Başkanı İsmail Aydın Yönetim Kurulu üyeleri ile beraber katıldı.

ASKF Başkanı İsmail Aydın yönetim kurulu üyeleriyle beraber ziyaret ettiği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. Bundan sonra birlik beraberlik içerisinde çalışmak adına sık sık görüşeceğimize inanıyorum. Manisa Sporu adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle Amatör Spor Kulüplerinin bir arada çalışmaları çok önem teşkil ediyor. Bizler sivil toplum kuruluşu olarak sizlerden desteğinizi bekliyoruz. Üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız. Manisa’da İl Müdürlerinin sık sık değişmesi ve istikrarın sağlanmamış olması nedeniyle Amatör Spor maalesef çok hızlı bir şekilde kan kaybediyor. Bu duruma çok acil müdahale edilmesi gerekiyor.” diye konuştu.

“Ziyaretinizden şeref duydum.” diye sözlerine başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman, “ Ben Manisa’ya hizmet için geldim. İnşallah sizlerle birlikte çok hoş şeyler başaracağız. Bende amatör sporun içinden geliyorum. İlaç kokusunu çok iyi bilen bir insanım. Halka hizmet, Hak’a hizmettir. Yaşlısından gencine hizmet bizim görevimizdir. Elimizde olan tüm imkanları paylaşmak bizleri de mutlu edecektir. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Amatör Spor Kulüpleriyle ve sporcularıyla sporun dilinden konuşarak bu kan kaybı sorununu çözeceğiz inşallah. Manisa’nın spor haritasını çıkartarak nerede hangi spor yapılabiliri belirledikten sonra Sporu Kültürle birleştirmek ilk hedefim. Böylece amatör spora teşviki de sağlamış olacağımıza inanıyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.