Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Merkez Efendi Yurdu öğrencileri tarafından Şehzadeler ilçesine bağlı Çavuşoğlu Köy Okulu öğrencilerine kırtasiye ve spor malzemesi desteğinde bulunuldu. Yurt Müdürü Hüseyin Erdeniz ve yurt öğrencileri, temin ettikleri kırtasiye ve spor malzemelerinin yanı sıra çeşitli hediyelerle minik öğrencilere destekte bulundular. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan etkinlikte neşe dolu bir gün geçirildi. 
"SEVGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR"
Etkinlikte konuşan yurt öğrencileri ise, "Kardeşlerimizin mutluluğunu gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Her şeyden önce sevgi gelir. Sevgi ve iyilik paylaştıkça çoğalır. Bizler de onlar gibi küçüktük. Bu kardeşlerimiz yarının öğretmenleri ve bilim insanları olacak. Bu yüzden onlara ne aşılarsak onlar da sonraki nesiller için çalışır. Bu tarz projelerde yer almayı her zaman isteriz. Böyle organizasyonların devam etmesini diliyoruz" dediler.
ÖZTÜRK: "YÜZLERDE KOCAMAN BİR MUTLULUK OLUŞTU"
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün himayelerinde yapılan proje ile toplumda bir kaynaşma, bir bütünleşme ve yardımlaşma duygusunu aşılamaya çalıştıklarını söyledi. Öztürk, "Yurtlarımızda kalan öğrencilerimize aile ortamı hazırlarken, onların aynı zamanda bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde yer almasını sağlıyoruz. Gençlerimiz güzel bir etkinliğe imza atarak, kardeşleri ile keyifli bir gün geçirdiler. Miniklerimizin yüzlerinde kocaman bir mutluluk oluştu. Onlar da büyüdüklerinde bu tür projelerde aktif rol oynayacaklar. Bu yardımlardan ötürü emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Minik öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Önümüzdeki günlerde bu tür faaliyetlerinin devamını getireceğiz" diye konuştu.