Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz ve federasyon yetkilileri Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Müdürlük makamında gerçekleştirilen ziyarete Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, Denetleme Kurulu Üyesi İsmail Şahin, İl Temsilcisi Figen Taran, Organizasyon Başkanı Özgür Morbel ve organizasyon üyeleri Fehmi Yaman, Deniz Sarı katıldı.

Gerçekleştirilen ziyarette, Manisa İlinde Oryantiring branşının gelişimi hakkında yapılacak olan projelerden bahsedilirken, oryantiring sporunun gelişimine ve yaygınlaştırılmasına nasıl katkıda bulunabileceği görüşüldü.  Ziyarette konuşan Federasyon Başkanı Hacer Akyüz “Sporun içerisinden gelen deneyimli bir bürokrat olan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Yunus ÖZTÜRK Manisa için bir kazanımdır. Kendisinin Oryantiring Sporunu Manisa Merkezde ve diğer ilçelerde de daha da yaygınlaşması için elinden gelen tüm imkanları kullanacağını ifade etmesi memnuniyet vericidir dedi.  Spora ve Oryantiring branşına katkılarından dolayı İl Müdürümüz Sayın Yunus Öztürk’e teşekkür ederim” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk” Federasyon Başkanımıza ve üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.Oryantiring sporu gelişmekte olan bir spor dalı, bizlerde elimizden gelen tüm desteği vererek Oryantiring sporunun Manisa ve İlçelerinde gelişmesine katkıda bulunuyoruz, bulunmayada devam edeceğiz. Sayın Başkana ve yönetim kurulu arkadaşlarına yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim” dedi.