Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Şehzadeler Belediyesi ve İşadamı Tuncay Anadolu'nun sponsorluğunu üstlendiği 100 öğrenci, Türk ve dünya halter tarihinin önemli isimlerinden Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu alan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmini izledi. Avni Gemicioğlu Ortaokulu'nda okuyan ve ilk kez sinema ile buluşan öğrenciler, dünya ve olimpiyat rekorları kıran Naim Süleymanoğlu'nun filmiyle keyifli bir gün geçirdiler. Beden eğitimi öğretmenlerinin nezaretinde filmi izleyen çocuklar, filmi çok beğendiklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.
ÖZTÜRK: "ÇOCUKLARIMIZI SPORA TEŞVİK ETMEK İSTİYORUZ"
Çocukları ve gençleri spora teşvik etmek için çalıştıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Naim Süleymanoğu, yaşantısı ve başarılarıyla hepimize insanın istediğinde her şeyi başarabileceğini göstermiştir. Onun bu örnek hayat hikayesi, birçok çocuğumuza rol model olacaktır. Bu filmle sporu gençlerimize sevdirmek, onları erken yaşlarda spora teşvik etmek amaçlıyoruz. Bu kapsamda Avni Gemicioğlu Ortaokulu'nda 100 öğrencimizi filmle buluşturduk. Faydalı bir etkinlik oldu.  
Ayrıca bu organizasyona destek veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hayırsever İşadamı Tuncay Anadolu ve Avni Gemicioğlu Ortaokulu öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. 
Bu gibi spora teşvik edici çalışmalarımız devam edecek" dedi. Manisa'dan dünya çapında sporcular yetiştirdiklerinin de altını çizen Öztürk, Manisa'yı her yönüyle bir spor şehri yapmak istediklerini de kaydetti.
NAİM SÜLEYMANOĞLU REKORLARI ALT ÜST ETMİŞTİ
"Dünyanın En İyi Sporcusu" seçilen Naim Süleymanoğlu, kariyerinde 47 dünya rekoruna, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 Dünya Şampiyonluğuna imza attı. Ayrıca 3 olimpiyat altın madalyasının da sahibi oldu. Kendi ağırlığının 3 katından fazlasını kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçen Süleymanoğlu, dünya rekoruna ilk olarak 15 yaşındayken imza attı.
Naim Süleymanoğlu, karaciğer yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle iki yıl önce hayatını kaybetmişti.