Nike Halı Saha Turnuvasında Manisa'yı temsil eden Turgutlu Lisesi, büyük bir başarıya imza attı.

İstanbul’da düzenlenen Nike Halı Saha Ligi’nde final maçında Hakkari Lisesi’ni 1-0 yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Spor Genel Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike işbirliği ile 8. kez düzenlenen Nike Halı Saha Ligi'nin finalleri sona erdi.

Spor Genel Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike işbirliği ile 8. kez düzenlenen Nike Halı Saha Ligi'nin finalleri sona erdi. Bu yıl 33.000 oyuncunun katılımıyla gerçekleşen Nike Halı Saha Ligi, Lise ve Büyükler olmak üzere iki kategoride düzenlendi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin ev sahipliği yaptığı finallerde, Türkiye genelinde yapılan müsabakalar sonucunda her iki kategoride il, bölge ve süper bölge birinciliği elden toplam 16 takım mücadele etti.

Büyük heyecana sahne olan organizasyonda Lise kategorisinde şampiyonluğu finalde Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 1-0 yenen Turgutlu Lisesi kazandı. Üçüncü ise Davut Fırıncıoğlu Lisesi'ne penaltılarla üstünlük sağlayan İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Büyükler kategorisinde ise şampiyonluğa finalde Güzelyalıspor'a 3-1 üstünlük sağlayan FC Sensin ulaştı. Üçüncülüğü ise FC Renk'i penaltlarla geçen Wan Yöresel takımı elde etti.

Lise kategorisinde 3.olan takıma madalyalarını Nike Türkiye Futbol Marka Müdürü'den Hüseyin Abas, ikinciye madalyalarını Nike Türkiye Etkinlik Müdürü Bora Aksoylu, şampiyona ise kupasını ve madalyalarını TFF Grassroots Müdürü Sertan Kırağası takdim etti. Büyükler kategorisinde üçüncü takıma madalyalarını TFF Erzurum Bölge Teknik Sorumlusu Kemal Coşkun, ikinciye madalyalarını TFF Sakarya Bölge Teknik Sorumlusu Serhat Sütlü, şampiyona ise kupa ve madalyalarını Sinan Engin verdi.