Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, karne sevinci yaşayan Muay Thai İl Gençlik Spor Kulübü sporcularına tişört hediye etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Muay Thai İl Gençlik Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Şehzadeler Belediyespor Salonu’nda antrenör Ediz Barış yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı izleyen Dr. Savaş Duman, antrenman sonrası sporcularla bir araya geldi. Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri tebrik eden Savaş Duman, sporcu öğrencilere tişört hediye etti.

Muay Thai Manisa İl Temsilcisi ve Muay Thai İl Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Ediz Barış’a teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Dr. Savaş Duman,  “Ediz hocamızla birlikte güzel işler yapıyoruz. İnşallah güzel projeler yapmaya da devam edeceğiz. Buradaki amaç sizin öz güveninizi sağlamak, sosyalleşmenizi sağlamak. Burada tanıştığınız arkadaşlarınız oluyor. Sporlar birlikte birçok olumlu şeyleri de hayatınıza katmış oluyorsunuz.  Ve bunun yanında saygı ve sevgi, yardım etme gibi birçok konuda da eğitilmiş oluyorsunuz. Bilgisayar, telefon ve internet başında vakit geçirmenizi istemiyoruz. Çünkü bunlar insanın sağlığını tehdit eden şeylerdir. Boyun ağrısı, sırt ağrısı, göz problemleri, baş ağrısı ya da migren, ellerdeki ağrı, aşırı kilo alma stres ve depresyon gibi birçok konuda olumsuz etkiliyor. Sağlıklı toplum için spor yapmalıyız.  Aynı zamanda bir eğitim öğretim yılını da geride bıraktınız. Takdir ve teşekkür belgesi alan sporcularımızı tebrik ediyorum.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman gençlerimizin ve halkımızın hizmetindeyiz. Ayrıca Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik başkanımıza çok teşekkür ediyorum.  Salonlarının kapılarını sporcu kardeşlerimize her zaman açarak spora büyük bir destek veriyorlar” diye konuştu.