Samsun’da gerçekleştirilen Gençler ve Büyükler Bay/Bayan Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Yusuf Kılıç ile şampiyonada üçüncü olan Ayşegül Karaarslan, Gonca Gürsabancı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ı ziyaret etti. Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan’ın da yer aldığı ziyarette sporcular, Savaş Duman’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Gençler ve Büyükler Bay/Bayan Türkiye Şampiyonası Samsun Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Şampiyonda Turgutlu Muay Thai Spor Kulübü sporcuları Yusuf Kılıç birinci, Ayşegül Karaarslan ve Gonca Gürsabancı üçüncü oldu. Büyük bir başarıya imza atan sporcular, Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ı ziyaret etti. Ziyarette sporcular desteklerinden dolayı Savaş Duman’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. 91 kg’da Türkiye Şampiyonu olan Yusuf Kılıç’ın ise İrlanda’da düzenlenecek olan Gençler Dünya Şampiyonası’nda milli takımda ülkemizi temsil edeceği belirtildi.

Şampiyonda başarılı bir şekilde mücadele ederek 3 madalya kazandıklarını vurgulayan Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan, “Bu sene Türkiye şampiyonalarındaki otuz ikinci madalyamızı kazandık. Sporcumuz Yusuf Kılıç bu şampiyonada şampiyon olarak milli takıma davet edildi. Sporcumuz 27 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İrlanda’da düzenlenecek olan Dünya Gençler Şampiyonası’nda mücadele edecek. Çalışmalara devam ederek daha çok daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Bu başarıda maddi ve manevi yanımızda olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a teşekkür ediyorum” dedi.

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Şampiyonda üç sporcu arkadaşımız da çok önemli başarılara imza attılar. 91 kg’da Türkiye Şampiyonu olan Yusuf Kılıç’a ise milli takımda başarılar dilerim. İnşallah Gençler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil eder. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm spor branşlarına olan desteğimiz artarak devam edecek. Daha büyük başarılar için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu