1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muammer Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ı ziyaret ederek kendisine isminin yazılı olduğu 1922 kulüp formasını hediye etti.

1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muammer Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ı ziyaret etti. Ziyarette kulübün kuruluşundan bu yana yapılan faaliyetlerden bahseden başkan Özkan, kulübün tanıtılması açısından ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi. Ayrıca Özkan, kulüplerinin Salihli de Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait spor salonunun kullanımı konusunda da İl Müdürü Dr. Savaş Duman’dan destek istedi.

“KAPIMIZ HER ZAMAN SPORTİF FAALİYETLERE AÇIKTIR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Kapımız her zaman sportif faaliyetlere açıktır. Bizim amacımız gençleri spora teşvik etmek. Bunun için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz” dedi. Ziyarette 1922 Salihli Gençlik ve Spor Klubü başkanı Muammer Özkan, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a isminin yazılı olduğu kulüp formasını hediye etti.