Denizli'de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol finallerinde Manisa ilimizi başarıyla temsil eden İl karması Türkiye 4'üncüsü oldu.

Final müsabakalarının sonunda takımımız İzmir, Ankara ve İstanbul İl Karması takımlarının ardından Türkiye 4'dördüncülüğünü elde etti. Şampiyonayı tamamladı.

Bayan Hentbol il karması takımı ve Antrenör Fatma Gümüş beraberliğinde Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman'ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Spor Genel Müdürlüğü tarafından 11 farklı spor dalında organize edilen Anadolu Yıldızları Ligi kapsamında düzenlenen hentbol müsabakaları sona erdi.

Denizli'nin ev sahipliğinde düzenlenen final etabında Manisa il karması takımlarımız bayanlarda büyük başarılara imza atarak. 81 il karması takımının katılımıyla, başlayan hentbol müsabakalarında, Türkiye 4'üncüsü olmayı başardı. Güçlü ekipleri geride bırakarak final biletini kapmışlardı. Final müsabakalarının sonunda takımımız İzmir, Ankara ve İstanbul İl Karması takımlarının ardından Türkiye 4'dördüncülüğünü elde etti. Şampiyonayı tamamladı.

Bayan Hentbol il karması ve Antrenör Fatma Gümüş beraberliğinde Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman'ı ziyaret ederek kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Ziyarete konuşan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, müsabakalarda göstermiş oldukları başarıdan dolayı Hentbol takımını tebrik eden İl Müdürü Duman, başarının bir sınırı olmadığını söyleyerek daha büyük başarılar beklediğini vurguladı.

Takım halinde müsabakalarda derece yapmanın kolay olmadığını söyleyen Duman, "Hentbol takımımız zor bir işi başararak takım sporlarında dördüncü olmuştur. Bu başarı istekli çalışma ve azmin başarısıdır. Bu başarıyı sağlayan sporcularımızı hocamız Fatma Gümüş olmak üzerek emeği geçenleri tebrik ediyorum. İnşallah daha büyük başarılar göreceğiz" dedi.