Türkiye Kick Boks Federasyonu Manisa İl Temsilciliği 2015 yılı faaliyet programında bulunan “ İller arası Kick Boks Şampiyonası” geçtiğimiz hafta sonu İl Müdürlüğümüze bağlı “ Çok Amaçlı Spor Salonu”nda gerçekleşti.

İL MÜDÜRÜMÜZ DR. SAVAŞ DUMAN “RİNGİN SULTANLARIYLA GURUR DUYUYORUZ”

Manisa, İzmir ve Afyon illerinden 171 sporcunun katıldığı şampiyonada İl Gençlik Spor Kulübü 7 sporcu ile yarışmaya iştirak etti. Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü, aynı zamanda İl Gençlik Spor Kulübü başkanı olan Dr. Savaş Duman Kızlarımız ile gurur duyuyoruz, geçtiğimiz hafta Muğla/ Bodrumda düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası Ege Bölge seçmelerinde altıda altı yaparak göğsümüzü kabarttılar. Bu hafta üç birincilik ve dört ikincilik alan kızlarımız “Şampiyonlar Özel Salonlardan çıkar, Devlet Salonlarından değil” tabusunu yıkmayı başardılar. 

İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman konuşmalarında, “Kadına şiddetin yoğun olduğu şu günlerde Bayan sporcularımızın savunma sporları ile uğraşmaları üstüne üstelik başarılı sonuçlar elde etmeleri ayrıca gurur verici.   İl Müdürlüğümüz bünyesinde Ücretsiz olarak iki gurubumuz var gurubumuzun birinde sadece bayan sporcularımız, diğerinde ise karma sporcularımız bulunmaktadır. İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri halinde bu ve diğer tüm kurslarımızdan yararlanabilirler. Hem okulun da, hem de sporunda başarılı olan gençlerimizi ve Kick Boks antrenörümüz Ediz Barış’ı bu başarılarından dolayı tebrik ederim” dedi.

DERECEYE GİREN SPORCULARIMIZ

Büşra KORKUT

Genç Bayanlar

55 Kg

1.

Mihriban YÜCEDAĞ

Yıldız Bayanlar

55 Kg

1.

Beyza KORKUT

Yıldız Bayanlar

46 Kg

1.

Altunay BAYSAL

Yıldız Bayanlar

42 Kg.

2.

Derya ALAN

Yıldız Bayanlar

50 Kg

2.

Hilal BAYSAL

Genç Bayanlar

50 Kg

2.

Rabia YÜCEDAĞ

Genç Bayanlar

60 Kg

2.