Şehzadeler Gençlik Merkezi, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü sebebiyle gönüllü gençler ile etkinlik düzenledi. Gönüllülük ilkesiyle çalışan Şehzadeler Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ da katılarak, gönüllü gençlerle birlikte pasta kesti.

Gönüllü gençlerle samimi hava içerisinde birlikte kutlama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “1985 yılında 5 Aralık tarihi "Uluslararası Gönüllüler Günü" ilan edildi. Uluslararası Gönüllüler Günü 21 yıldan bu yana ülkemizin de aralarında bulunduğu 171 ülke tarafından gönüllü çalışmaların faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı arttırmak amacıyla kutlanıyor.

Ülkemizde Gençlik Merkezlerimizin önemi ve gücü her geçen gün artıyor. Duyarlı insanlara ulaşıp onları gönüllü olarak harekete geçirebiliyor. Çünkü, bilgi ve becerilerini toplum yararına kullanan ve bunun için hiçbir maddi karşılık beklemeyen gönüllülerin bir araya gelerek neleri başarabileceklerini artık herkes biliyor, herkes onlara güveniyor. Gönüllüler artık her alanda hayatın içindeler.

Gençlik Merkezlerimize üye olan gönüllü gençlerimiz gönüllülük esasına uyarak, gençlerimiz ve gelecekleri adına ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyorlar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve tüm gönüllü arkadaşların günü kutluyorum.” dedi.

Gönüllü gençlerden oluşan müzik gurubunun canlı müziği eşliğinde, gönüllülere pasta ve ikramlarda bulunularak program sona erdi.