GENÇLİK VE SPOR BAKANI ÇAĞATAY KILIÇ: “CESUR OLUN. ARANIZA FESATLIK SOKMALARINA İZİN VERMEYİN”

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara’da Congresium Kongre ve Gösteri Merkezinde düzenlenen “Gençlik Merkezi Günleri” 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

            Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirilen organizasyona Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sinan Aksu, Milletvekilimiz Muzaffer Yurttaş, Kredi Yurtlar Genel Müdürü Recep Kaymakcan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman, Üst Düzey Bürokratlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri katıldı.

Manisa Gençlik Merkezinin de katıldığı organizasyonda gençlik merkezleri arasında paylaşım, gençlerin buluşması ve kaynaşması amaçlandı. Lider ülkenin lider gençleri temasıyla gerçekleştirilen organizasyonda Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, gençlere “Cesur olun. Aranıza fesatlık sokmalarına izin vermeyin.” diyerek gelen misafirlere mesir macunu saçtı. 182 gençlik merkezinin ürünleri ve illerin değerlerinin sergilendiği etkinlikte, Manisa Gençlik Merkezi standı büyük ilgi gördü. Manisalı gençlerin yaptıkları çalışmaların sergilendiği stantta misafirlere Manisa Mesiri, Sultaniye Üzümü, zeytin ve zeytinyağı ikram edildi.

Uğur Işılak ve Murat Kekilli konserleri ile gençler eğlenirken ülkemizin ve gençlik merkezimizin faaliyetlerini yakından tanıma fırsatı buldular.