Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinden yetenekli sporcular yetişmeye devam ediyor. İl Gençlikspor’un yetenekli yüzücüsü Elif Naz Oktay, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek milli takıma yükseldi. 

COMEN CUP’TA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK
Daha önce sırt üstünde 100 metreyi birincilikle tamamlayarak Manisa’nın gururu olan Elif Naz Oktay, eylül ve ekim aylarında yapılması planlanan Comen Cup’ta ülkemizi temsil etme hakkını elde etti. Her geçen gün yükselen performansıyla dikkat çeken Elif, Ay-Yıldızlı formayla madalya kazanmak için çalışmalarını antrenör Turan Gökarslan gözetiminde sürdürüyor. 

YUNUS ÖZTÜRK: “ELİF’İN DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞINA İNANIYORUZ”
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, yüzme milli takımına seçilen Elif Naz Oktay’ı tebrik ederek, bu başarıların devamının geleceğine inandığını söyledi. Elif’in geleceği parlak bir sporcu olduğunu belirten Öztürk, “Sporcumuz, bu seviyeye çok çalışarak geldi. Bu çalışma azmini sürdürerek olimpik seviyeye de gelecektir. Birçok branşta olduğu gibi yüzme milli takımına da sporcu göndermenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yüzmede Türkiye’de önde gelen modern tesislere sahibiz. Burada daha nice Elif’ler yetiştireceğiz. Sporcumuzu ve antrenörümüzü yürekten kutluyorum.” dedi.