Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Memur-sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu’nu makamında ziyarette bulundu.Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette iki tarafta bir birlerine işbirliği sözü verdi.

Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Başkanımızın bize bir ziyareti oldu. Hem onun iadesini gerçekleştirmek hem de onunla birlikte olduğumuzu, aynı duygularımızı paylaştığımızı,  yapacakları çalışmalarda da geçmişte gösterdikleri çalışma hizmetleri gerçekleştireceklerini bildiğimiz için böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Bizde çalışan arkadaşların hizmetlerin aynı şekilde sürdüğünü, sendika olarak da gerçekleştirecekleri her türlü sportif etkinliklerde de destek vereceğiz" dedi.

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sendika olarak, Memur-Sen olarak, Büro Memur-Sen olarak gerek üyelerimizin kişisel kariyerlerinin yükselmesinde gerek bu milletin devletin hizmeti noktasında projeler üretilmesinde etkin olan bir sivil toplum kuruluşları olarak kendilerine destek olacağımızı, yanlarında olacağımızı, bu millete hizmete dönük olan icraatlarının hepsinde yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum.. Müdürüme tekrar teşekkür ediyorum. Önereceğimiz projeler, öneriler, gerek çalışanlarımızın sorunları ile ilgili, Gençlik Hizmetleri ile ilgili, gerek sportif faaliyetlerle ilgili örgütlü ve etkili bir sivil toplum kuruluşu olarak, Memur-Sen’in bu faaliyetlerde kendilerine destek olacağını açık açık beyan ediyoruz. Müdürümüzün yapacağı hizmetler içinde şimdiden teşekkür ederim. İnşallah devletimiz, milletimiz herkes kazanır” şeklinde konuştu.