Manisa Güreş Eğitim Merkezi sporcularından Servet Angi Bulgaristan'da düzenlenen şampiyonada Avrupa 2'ncisi, Sercan Keskin de Avrupa 3'ncüsü oldu.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Güreş Eğitim Merkezi, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Daha önce Türk güreşine çok sayıda yıldızlar kazandıran Güreş Eğitim Merkezi, bu kez de Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu. Bulgaristan'ın Samakov şehrinde yapılan Büyük Yıldızlar Grekoromen Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Servet Angi, 48 kiloda Avrupa 2.'ncisi olurken, Sercan Keskin de 45 kiloda Avrupa 3'ncüsü olmayı başardı. 
Yunus Öztürk: "Manisa Güreş Eğitim Merkezi başarılı sporcu fabrikası gibi"
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Avrupa Şampiyonası'nda gururumuz olan sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, "Güreş Eğitim Merkezimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığımız öncülüğünde kısa sürede başarılı sporcu fabrikası oldu. Planlı ve disiplinli çalışmalarla tarihi başarılar gelmeye devam ediyor. Manisa güreşinin geldiği nokta gurur verici. Altın çocuklarımızın önünde Olimpiyat vizesi alan Kerem Kamal örneği var. Servet ve Sercan'ın Kerem abilerinin izinde daha nice büyük başarılara imza atacağına, ilerde Olimpiyat vizesi alacaklarına yürekten inanıyorum." diye konuştu.