Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman Bilardo Manisa İl Temsilcisi Ali Rıza Dane’yi ziyaret ettiler. Uzun yıllardır bilardo spor ile uğraşan Dane bir sürpriz yaparak Şampiyon Bilardo Salonu adını Şehzadeler Bilardo Akademisi olarak değiştireceklerini ifade etti.

Manisa Bilardo İl Temsilcisi olan Ali Rıza Dane’nin daveti üzerine Dane’ye ait salonu ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Songüler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman, İl Temsilcisi Ali Rıza Dane’den bilgiler aldılar. Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak için 36 yıldır Bilardo sporuna hiç ara vermeden devam ettiğini ifade eden Dane, “Manisa bilardo il temsilcisi olarak bu gün en mutlu günlerimden birini yaşıyorum. Bu gün bizleri kırmayarak ziyaretimize gelen değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Songüler ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr.Savaş Duman’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de bunu tekrarlama şansımız olur. Biz bu spora gönül verdik, gençlerimizin doğru yolda ilerlemeleri için bu sporu yıllardır öz veril ile yapmaya çalışıyoruz. Bu gün değerli başkanımızı büyük bir destek olarak görüyorum. 36 yıldır bilardo ile ilgilenen biri olarak aynı zamanda 36 yıldır sporcuda yetiştiriyorum. Bundan sonrada gençlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz. Burada yapacağımız çalışmalarda yeni Türkiye şampiyonlar çıkarmak istiyoruz. Bilardo sporunun bağlayıcı, birleştirici yönü çok. Bunu ileriki zamanlarda çok net bir şekilde göreceğiz” dedi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için bu tür sosyal ve sportif aktiviteler yapması gerektiğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman, “Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Bu tür salonların daha çok çoğalması gerektiğini düşünüyorum. Gençlerimizin madde bağımlılığından uzak tutacak bu tür yerlerin daha çok olması gerekiyor. Ben bu anlamda Manisa Bilardo İl Temsilcisi Ali Rıza beye çok teşekkür ediyorum uzun zamandır bu işle uğraşarak gençlerin vakit geçireceği bir alan oluşturmuş. Bizde bundan sonra elimizden gelen desteği kendilerine vereceğiz” dedi.

Her fırsatta amatör spora destek verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bu desteklerini Şehzadeler Belediyesi olarak sürdüreceklerini söyledi. Bilardonun gençlerin en çok tercih ettiği spor dallarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Çelik “Bu gün Manisa bilardo il temsilcimizin daveti üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz ve ekibimiz ile birlikte buraya geldik. Şüphesiz ki spor son derece önemli. Bilardo sporu da gençlerimiz için büyük önem taşıyan spor dallarından birisi. Biz Şehzadeler Belediyesi olarak amatör sporun her zaman yanındayız ve yanında da olmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki Şehzadeler’de en güzel turnuvaları birlikte düzenleyeceğiz. Bu güne kadar büyük emekler vermiş olan çok değerli il temsilcimize Şehrimiz, Gençlerimi ve Sporumuz adına teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.

Bilardo Manisa İl Temsilcisi Ali Rıza Dane salonun uzun yıllardır Şampiyon Bilardo Salonu olarak hizmet verdiğini ancak isminin en kısa sürede ‘Şehzadeler Bilardo Akademisi’ olarak değiştireceklerini ifade etti. Daha sonra Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Gençlik Hizmetli Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman bilardo masasının başına geçerek atışlarını yaptılar.