Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gençlerin ve sporun her zaman destekçisi olduklarını ifade eden Başkan Çelik, Savaş Duman’a yeni görevinde başarılar diledi.

Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman’ı makamında ziyaret etti. Duman’a yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkan Çelik, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bizim açımızdan son derece önemli bir müdürlük. Belediyemizle müşterek birçok çalışmanın yapılabileceği bir birim. Sporun içerisinden gelen ve daha öncesinden de başarılarıyla tanıdığımız, Manisa’ya geldikten sonraki performansını da beğenerek takip ettiğimiz değerli bir insanın, böylesine önemli bir kurumun başına il müdürü olarak gelmesi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Göreve geldikten sonra da işbirliği içerisinde etkinlikler yaptık. Bundan sonra da uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte çok güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. İl müdürümüze görevinde üstün başarılar diliyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün her zaman yanındayız. Hizmetlerinin her zaman için destekçisiyiz. Gençlerimizin ve sporun destekçisiyiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Savaş Duman, “Başkanımızın da belirttiği gibi ortak birçok çalışmaya imza atacağız inşallah. Göreve geldiğimiz günden bu yana bazı etkinlikleri birlikte gerçekleştirdik. Başkanımızın şahsımla ilgili düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler halka hizmet, hakka hizmet parolasıyla yola çıktık. Attığımız her adımda bunu yerine getirmeye gayret edeceğiz. Şehzadeler Belediyesi ile yapmayı planladığımız birçok proje var. Bu konuda da sayın başkanımızın desteğini hep hissettik. Manisa’ya yeni bir Türkiye yeni bir il müdürlüğü projesi için gelmiştik. İnşallah bunun adımlarını atacağız. Başkanımıza ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.