Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman, kentteki 19 spor tesisi için toplam 115 milyon 650 bin TL yatırım yapıldığını açıkladı.

Yapımı devam eden 3500 seyirci kapasiteli Merkez Spor Salonu'nda AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'la birlikte incelemelerde bulunan Duman, 8 ay önce başlayan çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirtti, "İçinde 3 ayrı salon bulunan tesis, tüm spor dallarına uygun olarak projelendirildi. 4 ay sonra tamamlanması planlanan salonda engelli sporcular da faaliyetlerini yürütebilecekler" dedi.

Manisa'yı spor kenti haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Dr.Savaş Duman, Manisa Merkez Spor Salonu'nun yanı sıra Turgutlu Spor Salonu'nun bitmek üzere olduğunu, Ahmetli Spor Salonu ile Turgutlu, Akhisar, Kırkağaç, Manisa, Salihli ve Soma Gençlik Merkezlerinde çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Akhisar'da yapımı devam eden 12 bin kişilik stat ve 2000 seyirci kapasiteli spor salonunun 2015-2016 sezonuna yetişeceğini açıklayan Dr.Savaş Duman, inşaat çalışmalarının yüzde 25 seviyelerinde olduğunu ve tesisin 39 milyon TL'ye mal olacağını söyledi.