Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Dr.Savaş Doğan, Gaziantep’te yapılan Türkiye Şampiyonası’nda ilk 3’e girerek Manisa’da kamp yapmaya hak kazanan 11-13 yaş arasındaki 48 güreşçi çocuğa ziyarette bulundu.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp eğitim Merkezi’nde ağırlanan Güreş 11-13 yaş Minik Erkekler Milli Takım Hazırlık Kampı’nda bulunan 48 güreşçi çocuğa ziyarette bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman ve yardımcısı Hatun Sarıkaya’da eşlik etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette güreşçi çocukların tek tek elini sıkarak tebrik eden Özdağ, minik sporcularla yakından ilgilendi. Minik sporculara Manisa’nın tarihi geçmişinden bahseden Özdağ, Manisa’nın köklü bir geçmişe sahip olduğuna vurgu yaparak, minik sporculara tavsiyelerde bulundu. Özdağ, “Şehrimize hoş geldiniz. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Güreş bizim ata sporumuzdur. Güreşi dünyaya yayan bizleriz. Sizler büyüdüğünüz vakit birere öğretmen, birer kaymakam veya birer doktor olacaksınız. Fakat aynı zamanda iyi bir güreşçi olarak sağlıklı olacaksınız. Spor ahlak demektir. Spor erdem demektir. Her zaman erdemli olun. Sizler galip gelebilirsiniz fakat mağlup de olabilirsiniz. Ancak İnsanlığınızı kaybetmeyin. Bizler sizlerle birlikteyiz. Bir istekleriniz olursa, hiç çekinmeden söyleyiniz” dedi.

Ayrıca Özdağ, minik sporculara, “Peygamber Efendimize (SAV) indirilen yüce kitabımızın ilk ayeti ‘Oku’ ile başlar. Bu nedenle bizler bol bol Kitap okumalıyız. Her sporcunun yanında en az mutlaka bir kitap bulundurması lazım” diyerek kitap okuma tavsiyesinde bulundu.