Polonya’da gerçekleştirilen Gençler Avrupa Şampiyonasında 3.lük elde eden Furkan Bayrak ve Doğuş Ayazcı, antrenörleri İsmail Göze, Yücel Ünsal ve Süleyman Güngör ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya’ya ziyarette bulundular.

   14-17 Ağustos’ta Polonya’da yapılan Gençler Avrupa Şampiyonasında 50 kg Doğuş Ayazcı, 74 Kg Furkan Bayrak Avrupa 3. Olmuşlardır. Elde edilen başarılı derece neticesinde 3-7 Ağustos 2014 tarihlerinde Hırvatistan’da Dünya Şampiyonasına katılacak olan sporcular ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler.

   Antrenörleri İsmail Göze, Yücel Ünsal ve Süleyman Güngör gerçekleşen ziyarette yapmış oldukları açıklamada “Başarılı sporcularımız Doğuş ve Furkan’ın bundan sonraki hedefleri, başta ilimizi ve ülkemizi Dünya Şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmek. Dünya Şampiyonasında madalya kazanmak için ellerinden gelen çaba ve gayreti göstereceklerine inanıyoruz. Bu başarı yolunda bizlerden desteklerini esirgemeyip, her türlü imkanı sağlayan Akhisar Spor Kulübüne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.” Dediler.

   Gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya, “ Genç ve başarılı sporcularımıza güveniyoruz. Onların bizi Dünya Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceklerine ve başarı elde edeceklerine inanıyoruz. Başarılarının devamını yürekten diliyorum.” Dedi.