24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Uşak'ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Judo Ege Bölge Grup Müsabakaları’nda Manisa rüzgarı esti. 
Uşak Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Judo Ege Bölge Grup Müsabakaları’na 8 ilden 116 sporcunun katıldı. Müsabakalarda Manisa judo takımları, hem bayanlarda hem de erkeklerde çeyrek finalde yer almaya hak kazandı. Manisa Judo takımları; 9 altın, 5 gümüş, 4 bronz madalya alarak takım halinde bayanlarda birinci, erkeklerde ise ikinci olarak çeyrek finale çıkma başarısı elde etti. 
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, bu yıl hem Anadolu Yıldızlar Ligi'nde hem de okul sporlarında başarılı bir sezonu geçirdiklerini söyleyerek “Birçok branşta ilimizi temsil eden sporcularımız başarılı sonuçlar alarak bizleri gururlandırmaktalar. Sporcularımız Analig’in ve okul sporları amacına uygun şekilde yarışarak, kardeşlik, dostluk, hoşgörü ve centilmenlik içinde mücadelelerini vererek, çeyrek final ve yarı finali hak ettiler. İnanıyorum ki sporcularımız bir sonraki müsabakalarında aynı başarıyı göstererek, şampiyon olarak illerine geri döneceklerdir. Tüm antrenör ve sporcuları tebrik ediyor ve başarıların devamını diliyorum.“ diye konuştu.