Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan okullar arası genç kızlar ve genç erkekler Futsal İl Birinciliği müsabakaları 1032 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Atatürk Olimpik Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan Okullar arası Genç kız ve genç erkekler Futsal Manisa İl Birinciliği Müsabakalarına 86 okul ve 1032 sporcu katıldı.

Çekişmeli geçen maçların ardından genç kızlar kategorisinde birinci Manisa Spor Lisesi, ikinci,

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü, TBMM 85. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi ve dördüncü Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, erkekler kategorisinde ise İl birincisi, Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Akhisar Namık oğul Anadolu Lisesi,üçüncü Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi ve dördüncü, Manisa Fen Lisesi takımı oldu.

 Kızlarda Birinci olan Manisa Spor Lisesi ve Erkelerde ise Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okullar arası Grup Müsabakaları’nda Manisa’yı temsil edecek.

Oynanan final maçları sonrası düzenlenen törende dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları, Okul Sporları Şube Müdürü Mustafa Buldu, Ar- Ge Şube Müdür Murat Aktaş ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay tarafından verildi.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, 2017-2018 yılı okul sporları kapsamında yapılan Futsal İl birinciliği müsabakalarda takımların göstermiş oldukları performans ve başarıdan dolayı tebrik ettiğini belirterek, “Burada başarı elde eden takımlarımız grup maçlarında ilimizi temsil edecekler kendilerine başarılar diliyorum. Bu müsabakalarda emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimize, sporcularımıza ve sporcularımızdan desteklerini esirgemeyen velilerimize de çok teşekkür ediyorum dedi.