Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Valilik Kupası Kamu Kurum ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvası’nın fikstürü kurayla belirlendi.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Valilik Kupası Kamu Kurum ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvasının kura çekimleri teknik toplantısı Çok Amaçlı Spor Salonunda yapıldı. toplantıya Ar- Ge Şube Müdür Vekili Murat Aktaş, Manisa Voleybol İl Temsilcisi Ahmet Dalkıran ve Kurum Temsilcileri katıldı. 
Turnuvaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu, S.G.K İl Müdürlüğü, Tarım il Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Diyanet Eğitim Merkezi, Gümrük Müdürlüğü,Cemal Ergün Ortaokulu, Ali Rıza Ortaokulu, Yunusemre Mes. ve Tek.And, Mostem, Ömer Ege Ortaokulu, Laleli İlkokulu, Üçpınar Ortaokulu, ve Karaoğlanlı Ortaokulu olmak üzere toplam 16 kamu kurum ve kuruluşları katılacak.
Yapılacak olan turnuvalar 23 Ekim 2017 tarihinde Çok Amaçlı Spor Salonu ve 75 Yıl Spor Salonunda oynanacaktır. Turnuva 4’lü gruptan oluşmaktadır. Bir grup 4 takımdan oluşacak. Gruplarından 1’inci ve 2’nci olan takımlar bir üst tur olan çeyrek finale katılmaya hak kazanacak. Turnuvalarda 1’inci, 2’nci ve 3’üncü olan takımlara Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa verilecek.