Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 55 kiloda altın madalya kazanan Kerem Kamal’ı tebrik etti. Finlandiya'nın Tampere kentinde düzenlenen organizasyon, 6. gününde yapılan grekoromen stil 55, 66, 84 ve 120 kilo müsabakalarıyla sona erdi. 55 kiloda mindere çıkan Kerem Kamal, finalde karşılaştığı Kırgız Zholaman Sharshenbekov'u 12-3 yenerek altın madalyaya uzandı.

Bakan Osman Aşkın Bak’tan kutlama mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Dünya Gençler Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi olan Kerem Kamal için bir tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Finlandiya’nın Tampera kentinde düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil ederek dünya şampiyonu olan Kerem Kamal’ı kutlarım. Milli sporcumuzun bu başarısı hepimize büyük bir gurur ve sevinç yaşattı. Genç sporcularımızdan gelen bu güzel dereceler bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Milli sporcumuzun gelecek organizasyonlarda da şampiyonluklar yaşayacağına inanıyor, uluslararası alanda Ay Yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”