Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın kayıtları başladı. 
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan 22 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek Manisa’nın dört bir yanındaki on binlerce öğrenci yine sporun güzellikleriyle buluşacak. Özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayacak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan Yaz Spor Okulları kapsamında Cimnastik, Atletizm, Atıcılık, Basketbol, Badminton, Boks, Eskrim, Futbol, Güreş, Hentbol, Judo, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Taekwondo, Tenis, Wushu, Voleybol, Teker. San. Tenis, Görme e, Judo ve
Yüzme (eğitmen ücretli), olmak üzere 22 branşta ücretsiz olarak verilecektir.  İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde Antrenörlerin eşliğinde verilecek olan eğitimler sayesinde haftanın 7 günü çocuklar sporla buluşacak. Kayıt için Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve ilçe Müdürlüklerine başvuru formu ve bir adet fotoğraf ile kayıt yaptıracak olan 05-18 yaş arasındaki çocuklar ve gençler, 20'nin  üzerinde branşta spor yapma imkanı bulacak.