Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Şehirler ve Kültürler” projesi kapsamında 80 genç Manisa’yı gezdi.

Amasya ve Trabzon’dan gelen gençler rehberler eşliğince çeşitli ziyaretlerde bulunarak, yöre kültürünü ve halkını yakından tanıma fırsatı buldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği “Şehirler ve Kültürler” projesi başladı. Gençlerin Türkiye’nin doğal güzelliklerini görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, medeniyeti, şehirleri ve kültürü tanımaları için başlatılmış olan projede, gençlerin kendini rahat ifade edebilmeleri, özgüven sahibi, sosyal iletişim becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında Amasya ve Trabzon’dan gelen 80 genç ilk olarak şehrin merkezinde bulunan tarihi yerleri rehberler eşliğinde gezdi.  4 gün sürecek proje kapsamında gençler Manisa’nın ilçelerini de ziyaret edecek.

Şehirler ve Kültürler projesi sayesinde farklı illerden gençler tanıştıklarını belirten gençler, Manisa’nın kültürünü ve tarihini yakından tanıdıkları için mutluluklarını dile getirdi.