Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi kapsamında Yazar Metin Karabaşoğlu Manisalı gençlerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi kapsamında Manisa’da, Yazar Metin Karabaşoğlu'nun katılımı ile "Hasbihal Gençlik Sohbetleri" gerçekleştirildi. Şehzadeler Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Gençlik Merkezleri Koordinatörü Levent Tokay ve öğrenciler katıldı.

Gençlerle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazar Metin Karabaşoğlu, “Genç olmanın çok zor olduğu zamandayız . Gençlerin türlü çeşit zorluklarla önümüze geldiği ortamdayız ki ahir zamanda genç olmak her zaman zor olmuştur. Ama ahir zamanda ilgilerinin dikkatlerinin çok ciddi şekilde dağıtıldığı, çelindiği, çok farklı durumlarla yüz yüze olduğunu gençlerimiz söyleyebilir. Böyle bir durumun içerisindeyken, bu buluşmalarda gençlerimizin gösterdiği ilgiyi ve dikkatten dolayı çok mutlu olduğumu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Gençliğin güçlü Türkiye için büyük bir önem arz ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Gençlik dinamik bir yapıyı oluşturuyor. Türkiye’nin geleceği için o dinamizmi de sağlıklı kullanmak adına düzgün kullanmak adına bu gençlerimize çok değer veren Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Spor Bakanımız var.  Genç kardeşlerimize sorumluluk yüklenmesi ile ilgili yapılan çalışmalar her daim gençlerin her zaman önde olmasını gerektiğini gösteren projelerle  gençlere her zaman öncelik verdilerini de gösteriyorlar. Bizler de bu gençlerimize değer vermemiz gerekiyor. Biz gençlerimize hep şunu söylüyoruz. ‘Geçmişini unutmayan ama geçmişte de kalmayan hep önüne bakan ileriyi görmeye çalışan ve çabalayan dert edinen gençlik’ diyoruz. O gençliği yakalamak adına da bu projelerin ve etkinliklerin yapılması ve bir kelimenin dahil bir gence teshirini sağlamamız ve his etmemiz o teshirin sonuçlarını da almamız bizleri mesut ve bahtiyar ediyor.  Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü olarak  gençlerimize yönelik çalışmalarımız kat kat artarak devem edecektir ve her daim gençlerimizin hizmetindeyiz. Kapılarımız her zaman açıktır” diye konuştu.