Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Demirci Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzde gerçekleşen imza törenine Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Akın katıldı. İmzalanan protokol kapsamında Demirci Belediyesi’ne ait 4 katlı bina yapılan işbirliği ile Gençlik Merkezi olarak hizmete sunulacak. Yapılacak olan gençlik merkezine Mehmet Akif Ersoy’un ismi verilecek.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, belediyeye ait dört katlı binayı gençlik merkezi olarak hizmet vermesi için Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze devrettiklerini belirterek, “İnşallah Demirci ilçemiz güzel bir hizmet kazanmış olacak. Hem boş bulunan binamız değerlenecek hem de gençliği doğru noktalara yönlendirmek için bir fırsat olacak. Bizler açısından ben Gençlik Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah verimli çalışmalarımız devam edecek. İmzalamış olduğumuz protokol Demirci halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Güzel bir hizmete imza attıklarını vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman, “Demirci ilçemiz eğitim fakültesi ile yüksek okulu ile yaklaşık bünyesinde beş bine yakın öğrenciyi bulunduruyor. Demirci ilçemizde yaşayan gençlerimize hizmeti götürme açısından Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Spor Genel Müdürlüğümüz, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz ile birlikte çalışarak ve yereldeki, siyasetçilerimizin de desteğini alarak Demirci’deki yatırımlarımızı gençlik merkezi ile süslendireceğiz. Ben bu anlamda bizlere her türlü konuda destek veren Belediye Başkanımız Selami Selçuk’a çok teşekkür ediyorum.  İnşallah bu hizmet Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykal’ın direktifleriyle Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar’ın da yardımlarıyla bu gençlik merkezini kısa sürede tamamlayıp Demirci gençliğine ve halkına sunmayı istiyoruz” diye konuştu.