Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonunda Sporcuların, Ailelerin ve seyircilerin katılımı ile kuşak terfi sınavı yapıldı.50 Sporcu Bir üst kuşağa geçebilmek için ter döktü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonunda yapılan sınavlarda 8 ile 15 yaş arasındaki Sporcular katıldı.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz  Dr. Savaş Duman,Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak,Flash Taekwondo Spor Kulübü ve Komisyon Başkanı Cesim Aşan,Sınav Komisyon Üyesi Onur Kaya’dan oluşan ,İl Müdürünün misafir olduğu komisyonun değerlendirmesi sonucu Sporcular bir üst kuşağa yükselme başarısı gösterdi.

GELECEK NESİLLER İÇİN SPOR ÖNEMLİ

 Sınav öncesi Sporculara ve Ailelerine konuşma yapan İl Müdürümüz Dr Savaş Duman” Gelecek nesillerin sağlıklı yetişmesi için spor çok önemlidir. Unutmayın ki Spor sizlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmanızı, Sağlıklı olmanızı sağlayacak.  Bende Taekwondo kökenliyim sizlerin yaşadığı heyecanı bende yaşadım. Buradan Ailelere de sesleniyorum  tüm ailelerin çocuklarının sporu sevmesi için çaba harcaması gerektiğine inanıyorum. Herhangi bir spor dalındaki faaliyeti, onların sağlıklı bedenlere ve zihinlere sahip olmasını sağlar, bunlarında bilinmesini isterim.

Taekwondo da zaten ahlak ve disiplini ön plana çıkaran bir spordur, İl Temsilcimiz olan Gökay Budak Kardeşimi de çalışmalarından dolayı kutluyorum. Siz Sporcularımız da eminim ki ileride Türkiye’mize ve Manisa’mıza Madalyalar getireceksiniz, sizleride tek tek tebrik eder gözlerinizden öperim” dedi.

İl Müdürü Duman’dan sonra söz alan Taekwondo İl Temsilcisi Gökay budak”Falsh Taekwondo Spor Salonu hocası olan Cesim Aşan Hocamızın her zaman yanındayız. Başarılarının devamını dilerim şeklinde konuştu.

Komisyon Başkanı  Cesim Aşan “ Bizleri Yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman’a ,Taekwondo İl Temsilcimiz Gökay Budak’a teşekkür ederim dedi.