Görme Engelliler “Goalball Bayanlar ve Erkekler 1.Lige Yükselme Grubu Müsabakaları” heyecanı Manisa’da yaşandı.

Türkiye Görme Engelliler Federasyonu, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İşbirliğiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı çok amaçlı Spor Salonunda düzenlendi.

Müsabakalara 8 Erkek 8 Bayan olmak üzere 16 Takım katıldı, Müsabakalarda ilk 3 dereceyi alan Kulüpler 1. lige yükselme başarısını gösterdi.

Görme engelli sporcuların katılımıyla üç gün süren ve büyük heyecanın yaşandığı maçların sonucunda,  Erkeklerde Çankaya Belediye, Bursa Nilüfer, Gaziantep Mithat Enç Görme Engelliler Spor Kulüpleri, Bayanlarda Erzurum Yakutiye, Denizli Eğitim ve Kültür, Manisa Spil Engelliler Spor Kulüpleri 1.Lige Yükseldi.

1.Lige Yükselen Kulüplere ve Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Türk Silahlı Kuvvetleri  Kara Gücü kulübüne Kupaları kupa törenine katılan Gençlik Hizmetleri İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Tugay Komutanı Tuğ General Yavuz Ekrem Arslan Tarafından verildi.

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Kupa Töreninde Konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman”Göreve Geldiğim Günden beri Engelli Kardeşlerimize ayrıca ilgi gösterdik. Bu güzel müsabakalarında kazasız belasız bir şekilde sonuçlandırdığımız için mutluyuz. Birinci, İkinci, Üçüncü olan Kulüplerimizi de tebrik ediyorum. Ayrıcıda sizlerin huzurlarında Müsabakalara katılan Türk Silahlı Kuvvetleri kara gücü Spor kulübünü de tebrik ediyorum. Onlarla nekadar Gurur duysak azdır. Vatanı için Millet için Göğüslerini Siper eden Vatanımızı ve Bayrağımızı koruyan birer nefer olarak görev aldılar. TSK Kara gücü Spor Kulübüne Bugünün anlam ve önemi belirten birer madalya ve kupa vermek istiyorum. Turnuvaya katılan tüm kulüplere de çok Teşekkür ediyorum. Allah Yar ve Yardımcınız olsun, sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Gücü Spor Kulübüne Madalyaları ve Kupası Tugay Komutanı Tuğ General Yavuz Ekrem Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman tarafından verildi.