Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Junior 2015 Uluslar arası Badminton Turnuvasında gösterdikleri başarıdan dolayı milli takıma çağrılan Manisalı Badmintoncular Mert Ayyuru, Cemre Nil Altun, Emre Salih Erdem,HASAN Hüseyin Baş, Antrenörleri Hatice Tokmakçı ile birlikte Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman’a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
Milli Takımlar Badminton ve Gençlik Spor Kulübü Antrenörü de olan Hatice Tokmakçı, yetiştirdiği sporcularla birlikte Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman’ı makamında ziyaret ettiler.
Yaptıkları müsabakalar hakkında bilgi veren Tokmakçı, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a spor ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı, kendim ve sporcularım adına teşekkür ederim.” dedi.
MİLLİ TAKIMA SPORCU VERMENİN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ
İl Müdürümüz Dr.Savaş Duman ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Badminton Milli Takımına ilk defa Manisa’mızdan 4 milli sporcu verildiğini söyleyen duman Antrenörümüz Hatice hanımı ve sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Minik sporcularımızın ailelerini de çocuklarına verdikleri desteklerden dolayı ayrıca kutluyorum. Milli Takıma Sporcu vermenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizi ve bizleri Milli Takımla gidecekleri turnuvalarda en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Göreve geldiğimiz günden beri sporun, sporcunun ve gençliğin her zaman yanında olmaya çalıştık. Antrenörümüz olan Hatice Tokmakçı Hanımefendiye de böyle güzel evlatlarımızı spora kazandırdıkları için ayrıca tebrik ediyorum. Katılacakları tüm müsabakalarda kendisine ve sporcularımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.