2014-2015 faaliyet kapsamında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Olimpik Spor Kompleksinde düzenlenen Türkiye Su Topu Federasyonu Sutopu Bayanlar İkinci Ligi ilk devre müsabakaları sona erdi.

 Türkiye Su Topu Federasyonu Sutopu Bayanlar İkinci Ligi ilk devresi 8 takımın katıldığı Bayanlar 2.lig 1.devre müsabakaları sona erdi. Atatürk Olimpik Spor Kompleksinde 4 gün devam eden 1.devre müsabakalarında 14 hakem görev aldı. Müsabakalarda Merkez Hakem Kurulu Üyeleri Tayfun Gerek, Cemil Yıldırım ve müsabakalarda uluslararası hakemlerden Akif UZ (İzmir ),Mehmet Süngü(Ankara),Mete Kokorağaç(Bursa) görev aldı.

28 MÜSABAKA,102 SPORCU KATILDI

Bayanlar Su topu 2.lig 1.devre müsabakalarında 28 müsabaka yapıldı. Toplam 102 sporcu ve 8 takım mücadele etti.2 devre müsabakaları 20-23 Ağustos tarihlerinde Adana’da yapılacak.

TESİSLER MÜKEMMEL, KAMP YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Su Topu Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Acak” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a ve çalışanlarına bizlere verdiği desteklerden ve misafirperverliklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Tesisler mükemmel. Burada milli takımla kamp yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

TANITIM İÇİN FIRSAT OLUYOR

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman, bu tür faaliyetlerin Manisa’da yapılmasının önemli olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “İlimizde denizimiz yok, ama su sporlarıyla ilgili baya bir yol kat ettiğimize inanıyorum.  Bu tür müsabakalar ilimizin tanıtımı için de fırsat olmuş oluyor. Geçen hafta Manisamızda Sualtı Hokey Türkiye şampiyonası yapıldı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak gerek Türkiye Şampiyonası gerek uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek tesislere ve alt yapıya sahibiz.”dedi