DAHA GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN ŞEHZADELER SPORLA BÜYÜYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şehzadeler Kaymakamlığı, Şehzadeler Belediyesi, , Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak bir projeye imza attı. ‘Şehzadeler Sporla Büyüyor Projesi’ kapsamında Okçuluk, Badminton, Teakwondo, Badminton, Judo, Cimnastik dalında 6 farklı proje hayata geçirildi. Projenin protokol töreni Bedesten Çok Amaçlı ve Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şehzadeler Kaymakamlığı, Şehzadeler Belediyesi,Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Şehzadeler Sporla Büyüyor Projesi’ kapsamında protokol imzaladı. Bedesten Çok Amaçlı ve Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Öztürk, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen,  ve antrenörler ve sporcu öğrenciler katıldı. Protokol üyeleri salona, öğrencilerin sevinç çığlıkları arasında girdi.

Açılış konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, ‘Şehzadeler Sporla Büyüyor’ isimli proje kapsamında 6 projenin hayata geçirildiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Duman, “Şehzadeler Kaymakamlığımız ve Şehzadeler Belediyemizden büyük destek gördük, görmeye de devam ediyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, daha güzel bir ortamda spor yapmalarını, bedenlerini geliştirmelerini sağlamak. Çocuklarımıza yapılan her yatırım bizim geleceğimizdir. Biz çocuklarımızın daha sağlıklı birer birey olmaları için onları spora teşvik ediyoruz ve spor malzemesi desteğinde bulunuyoruz. Öğrencilerimiz sporla uğraşırlarsa mutlaka derslerinde de daha başarılı olacaklardır. Spor yapan çocuklarımız zamanla yeteneklerinin oldukları spor dallarına yönelmiş olurlar. Çeşitli spor branşlarında başarılı olarak gelecekte şampiyonalara katılacaklar. Bizlerde bu yavrularımızı her zaman destekleyeceğiz projelere destek veren tüm kurumlarımıza, sporculara ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Bizler çocuklarımızın daha güzel yarınlara ulaşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizim büyüklerimiz, bu vatanı bizlere emanet edebilmek için çalıştılar. Bu toprağın dört bir yanı şehit kanlarıyla sulanarak bize vatan oldu. Öyleyse bizler de çok çalışmalıyız. Çocuklarımıza daha güzel bir Şehzadeler daha güzel bir Manisa bırakabilmeliyiz. Bizden sonra bu görevler çocuklarımıza kalacak. Bu ülkeyi çocuklarımız lider ülke yapacak. Biz yeni bir belediye olmamıza rağmen her alanda çalışma yapıyoruz. Sporu önemsiyoruz. En kısa sürede de ilk spor tesisimizin temelini atacağız. Geçtiğimiz yıl çocuklarımız için yaz spor okulları düzenledik. Bu yıl da hayata geçirdiğimiz projelerle çocuklarımıza hizmet veremeye devam edeceğiz. Şehzadeler Spor Kulübümüz de yaz spor okulları açacak. Şehzadeler’de herkes spor yapabilecek.” şeklinde konuştu.

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ise, “Bu projeyle iki hedefimiz var. Bunlardan biri kendine güvenen, enerjisini verimli işlere harcayan çocuklar yetiştirmek, ikincisi ise Türk bayrağını gönderde dalgalandıracak, olimpiyatlarda göğsümüzü kabartacak çocuklar yetiştirmek, Allah’a şükürler olsun çok başarılı Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürümüz var Savaş Duman Müdürümüzün sayesinde bütün gençlik spor Antrenörleri bütün çalışanları ve  bütün salonları siz sevgili gençlerimizin emrine amade oldu” dedi. Çorumluoğlu, çocuklara ve ailelere bir hedef belirmelerini tavsiye etti. Konuşmaların ardından okçuluk alanında ‘Bir Hedefin Olsun’, Cimnastikte ‘Her Çocuk Olimpik Bir Fidandır’, Hentbol’da ‘Sporla Her Çocuk Güçlü Bir Gelecek’, Judo’da ‘Okuldan Judo’ya’, Teakwondo’da ‘Haydi, Vicdan Teakwonda’ya’, Badminton’da ise ‘Badminton Sana Işık Olsun’ projeleri için imzalar atıldı.